Girona: 972 41 61 89 - Riells: 93 847 22 68 rodacar@live.com

Taller Mecànic de Reparacions Rodacar

El teu cotxe necessita una reparació? A Rodacar treballem dia a dia amb els millors mecànics per solucionar qualsevol problema o avaria que pugui presentar el teu vehicle.

Primer realitzem un diagnòstic, a continuació et farem un pressupost i finalment repararem el teu cotxe. Sempre amb la màxima professionalitat i total garantia.

Més de 8 anys d’experiència avalen la nostra feina. Trobaràs el Taller Rodacar a Riells i Viabrea (Carrer Montnegre).

Canvi de pneumàtics Rodacar

No esperis més i posa’t en contacte. Truca ara!

Algunes reparacions habituals que potser necessites

Vine al nostre taller i realitzarem una revisió ràpida


SUBSTITUCIÓ DEL KIT D’EMBRAGATGE

Aquest element és clau per al bon funcionament del cotxe ja que assegura la connexió entre el motor i la caixa de canvis. Però amb l’ús i el pas del temps, l’embragatge es desgasta, ocasionant que patini i no transmeti correctament la potència del motor a la caixa de canvis, provocant una conducció perillosa.

Per a la substitució de l’embragatge cal tenir en compte les recomanacions del fabricant, però si s’intueixen símptomes com que el cotxe es revoluciona en canviar de marxa, ha perdut força o no pot amb les pendents, significa que ha arribat l’hora de visitar el taller.

CANVI DEL KIT DE DISTRIBUCIÓ

El component més conegut és la corretja de distribució, però aquesta no treballa sola sinó que va acompanyada de politges, tensors, bombes d’aigua, etc., formant així tot un kit que en el seu conjunt afavoreix el bon rendiment del cotxe.

Quan un d’aquests components es fa malbé és probable que la resta d’elements també es vegin afectats, per la qual cosa caldria substituir el kit complet.

CANVI DEL VOLANT DEL MOTOR

Aquest element s’encarrega d’acumular la inèrcia i regular el moviment del motor. El volant es pot danyar al fer patinar l’embragatge de manera innecessària.

Les avaries al volant motor solen generar sorolls molestos que són característics amb el motor en ralentí i al apagar-se.

CANVI DE LES PASTILLES DELS FRENS

Els frens són uns elements que estan sotmesos a un intens desgast cada vegada que es fa servir el cotxe. El bon estat de les pastilles ajuda a frenar correctament el vehicle, però a mesura que aquestes es van desgastant perd capacitat de fricció i la frenada deixa de ser segura.

CANVI DE LA CORRETJA DE DISTRUBUCIÓ

Pot passar de ser una intervenció menor a convertir-se en la reparació més costosa del vehicle. Encara que en ocasions la seva ruptura és imprevisible, en altres sí que es pot evitar.

Per a això, cal tenir en compte les recomanacions dels fabricants, que normalment aconsellen canviar la corretja cada cinc anys o un cop assolits els 80.000-120.000 quilòmetres, i estar pendents de qualsevol soroll anòmal en el motor.

Taller Rodacar Riells i Viabrea

Carrer Montnegre 16,

17404 Riells i Viabrea

Telèfon 93 847 22 68

Envia'ns un missatge i nosaltres ens posarem en contacte.