Girona: 972 41 61 89 - Riells: 93 847 22 68 rodacar@live.com

Canvi de Pneumàtics Rodacar

Els pneumàtics són un dels elements de seguretat més importants del teu vehicle. Mantenir-los en bones condicions és imprescindible però també cal canviar-los quan toca.

Rodacar ens encarregarem de valorar el seu estat i realitzar el canvi oportú que necessitis en menys de 30 min. Realitzem tota la feina en la mateixa visita i amb la màxima rapidesa. D’aquesta manera t’enduràs el cotxe el mateix dia que el portis al taller.

Disposem d’un ampli sortit de pneumàtics d’ocasió en perfecte estat per qualsevol mida de roda. També treballem amb les millors marques oficials per oferir la màxima qualitat als nostres clients.

Tallers Rodacar a Girona (Carretera Barcelona) i a Riells i Viabrea (Carrer Montnegre).

Canvi de pneumàtics Rodacar

No esperis més i posa’t en contacte. Truca ara!

Algunes de les raons per Canviar els Pneumàtics:

Vine a qualsevol dels nostres tallers i et realitzarem una valoració.


SI HAN PATIT PUNXADES I DANYS

Els pneumàtics actuals són molt resistents i aguanten gairebé tot, però les punxades són inevitables. Si aquests és el teu cas, un especialista hauria de revisar el pneumàtic per detectar els possibles danys.

També poden resultar greument danyats si xoquen contra un objecte sòlid a la carretera com una vorera, sot o un objecte punxegut… T’aconsellem que el pneumàtic sigui revisat per un dels nostres professional per detectar qualsevol perforació, tall o deformació visibles.

L’especialista ens dirà si el pneumàtic pot reparar-se o ha de ser substituït per un altre. Per la teva seguretat, recorda que els pneumàtics danyats o que hagin rodat amb pressió insuficient han de ser revisats per descartar qualsevol dany intern no visible aparentment.

SUPEREN EL LÍMIT DE DESGAST

Convé comprovar el desgast dels pneumàtics amb regularitat. Els pneumàtics no tenen una durada d’envelliment predictible. No importa quan s’hagin fabricat. Hi ha moltes circumstàncies que afecten la vida del pneumàtic com la temperatura, el manteniment, les condicions d’emmagatzematge i ús, la càrrega, la velocitat, la pressió així com l’estil de conducció.

Per aquests motius, recomanem als nostres clients prestar atenció a l’aspecte extern dels seus pneumàtics per detectar qualsevol signe d’envelliment o fatiga.

Un envelliment excessiu dels pneumàtics pot comportar una pèrdua d’adherència. Els nostres professionals t’aconsellaran sobre el seu estat del desgast.

NO SÓN ELS PNEUMÀTICS ADEQUATS

Per aconseguir els millors resultats sempre s’ha d’utilitzar el mateix tipus de pneumàtic a les quatre rodes.

Els pneumàtics de diferentes mides, construccions i fases de desgast poden afectar el maneig, estabilitat i mecànica del vehicle.

Tampoc és aconsellable barrejar pneumàtics radials i diagonals (no radials) en un vehicle. Si es munten dos pneumàtics radials i dues diagonals en un vehicle, els dos radials s’han de muntar en l’eix posterior i els dos diagonals en l’eix davanter.

Hi ha moltes formes de trobar els pneumàtics adequats per al teu vehicle. Si no estàs segur de quins pneumàtics s’adapten correctament al teu vehicle, acudeix als nostres tallers i un expert t’aconsellarà.

Taller Rodacar Girona

Carretera Barcelona 240

17005 Girona

Telèfon 972 41 61 89

Envia'ns un missatge i nosaltres ens posarem en contacte.

Taller Rodacar Riells i Viabrea

Carrer Montnegre 16,

17404 Riells i Viabrea

Telèfon 93 847 22 68